Bedrijfsfoto over het bedrijf

De Meerse Accountants & Adviseurs

Aalsmeer

Categorie

  • Accountancy
  • Tax

Medewerkers

25-50

Specialisatie

  • Assistent Accountant
  • Aangiftemedewerker
  • Fiscalist

Opgericht in

1998

Gesproken talen

Nederlands

Over De Meerse Accountants & Adviseurs

Al meer dan 65 jaar ondersteunt De Meerse MKB ondernemers uit de regio Aalsmeer, Haarlemmermeer en omgeving. Ooit gestart aan de Aalsmeerderweg, maar nu al vele jaren gevestigd in de oude Flora-school aan de Oosteinderweg. Met een team van 30 medewerkers zijn zij voor vele ondernemingen het full-service accountants- en advieskantoor in de regio.

Ons klantenbestand is heel divers. Vele ondernemers uit de regio hebben de weg naar De Meerse gevonden. Vele klanten al heel veel jaren. Maar ook jonge ambitieuze ondernemers weten ons te vinden. Iets waar we trots op zijn. Het is een eer wanneer een klant je al zijn gegevens toevertrouwd en je bij hen aan de keukentafel- of directietafel mag komen om te bespreken hoe de zaken er voor staan. Niet alleen achterom kijken maar juist ook vooruit.

Samen met ondernemers meegroeien en adviseren bij alle zakelijke beslissingen die op hun pad komen. Meedenken in mogelijkheden voor een optimale bedrijfsvoering. De mensen staan bij ons centraal. Ze zijn de kracht van elke onderneming. Korte en directe lijnen en goed weten wat er bij je klanten speelt. We lopen makkelijk regelmatig bij onze klant binnen, en zij bij ons. Dat is de kracht van De Meerse.

Locatie

Oosteinderweg 315
1432 AW Aalsmeer
Nederland

Wil je bij dit bedrijf werken?

Laat je gegevens achter en kom een keer langs om over de mogelijkheden te spreken.