Bedrijfsfoto over het bedrijf

H&L Accountants

Etten-Leur

Categorie

  • Accountancy
  • Administrateurs

Medewerkers

25-50

Specialisatie

  • Samenstelpraktijk
  • Salarisadministratie

Gesproken talen

Nederlands

Opgericht

2000

Over H&L Accountants

Bij H&L Accountants & Belastingadviseurs staan samenwerken, ambitie en jouw ontwikkeling centraal. Wij geloven in groeien door jezelf én elkaar te blijven uitdagen. Bij ons krijg je alle ruimte om te bouwen aan jouw deskundigheid en de vrijheid om dit in te vullen op een manier die bij jou past.

Nu zijn er natuurlijk heel veel accountantskantoren, dus je vraagt je misschien af: wat maakt H&L Accountants & Belastingadviseurs anders? Allereerst natuurlijk ons moderne pand in Etten-Leur. Je kunt er staand of zittend werken, dagelijks wordt een lekkere en gezonde lunch verzorgd en op donderdag wordt met enige regelmaat een borrel gehouden in ons eigen, gezellige restaurant. En ook thuiswerken is bij H&L mogelijk.

Maar wat ons echt onderscheidt is het feit dat wij niet in hokjes denken. Je krijgt alle vrijheid om je te ontwikkelen en naast je werkzaamheden ook andere werkzaamheden of projecten op te pakken. Dat zijn kansen die je bij een ander kantoor niet zo snel zal krijgen. Daarbij is de werksfeer bij H&L Accountants & Belastingadviseurs open en professioneel. Elkaar en onze klanten vooruithelpen: dát is waar het om draait.

Locatie

Bredaseweg 115
4872 LA Etten-Leur
Nederland

Wil je bij dit bedrijf werken?

Laat je gegevens achter en kom een keer langs om over de mogelijkheden te spreken.