Bedrijfsfoto over het bedrijf

Van Wezel Accountants

Rijnsburg

Categorie

  • Accountancy
  • Administrateurs

Medewerkers

50-100

Specialisatie

  • Assistent Accountant
  • Salarisadministratie
  • Relatiebeheerder

Gesproken talen

Nederlands

Opgericht

1977

Over Van Wezel Accountants

Waar wij voor staan

Betrokkenheid is het sleutelwoord bij Van Wezel. Klanten weten wie ze aan de lijn krijgen, dat wij hun uitdagingen zien als onze uitdagingen én dat gemaakte afspraken altijd worden nagekomen. De betrokkenheid is in dat opzicht veelomvattend en ligt aan de basis van wat Van Wezel doet voor haar klanten.

Wat biedt van Wezel

Onze pay-off is ‘fundament voor succes.’ Een belangrijk deel van dat fundament is natuurlijk ons talent. De relatie met jou is daarom net zo belangrijk als de relatie met onze klanten. We investeren veel in de ontwikkeling van jouw vaardigheden en je krijgt uitgebreid de gelegenheid om relevante opleidingen te volgen. Indien nodig kun je uiteraard gebruik maken van de kennis van senior teamleden om eigen vaardigheden verder aan te scherpen.

But that’s not all

Natuurlijk zijn er tijden van hard werken, maar overwerk is nooit structureel. Je moet voldoende tijd hebben voor het leven thuis en kunnen genieten van je vakantie. Bovendien kun je gebruik maken van de gratis lunchvoorziening en fitnessruimte op kantoor, organiseren we regelmatig leuke activiteiten met het team en dragen we zorg voor een gezellige sfeer in een organisatie die zo horizontaal mogelijk is.

 
Locatie

Oegstgeesterweg 199
2231 AT Rijnsburg
Nederland

Wil je bij dit bedrijf werken?

Laat je gegevens achter en kom een keer langs om over de mogelijkheden te spreken.