Vind een baan via het Stitch netwerk

Voor de groei en ambitie van de kandidaat
Recruitment is de kunst en wetenschap van het vinden en plaatsen van het beste talent voor een job. Veel bedrijven willen dit nog weleens vergeten in een voornamelijk door geld gedreven business. Bij Stitch zijn we dit niet vergeten, het vinden van de perfecte combinatie tussen kandidaat en bedrijf is waar ons recruitment hart sneller van gaat kloppen.

Altijd paraat voor de kandidaat!
Jouw succesverhaal begint hier: Stitch, jouw ervaren partner in recruitment

Bij Stitch staan we klaar voor jou als kandidaat. We luisteren aandachtig naar jouw ambities en doelen, en streven ernaar om van jouw verhaal een succesverhaal te maken. Met meer dan 10 jaar ervaring in het werven en selecteren van kandidaten zijn we uitgegroeid tot ervaren specialisten in het recruitment vakgebied. Door constant op de hoogte te blijven van trends en ontwikkelingen, kunnen we jou het juiste advies geven om jouw droombaan te vinden. Bij Stitch ben jij de hoofdpersoon in jouw eigen succesverhaal.

Meteen in controle: Stitch biedt transparante en persoonlijke begeleiding voor jouw carrière
Bij Stitch streven we naar een open en transparante relatie met onze partners. We zijn volledig op de hoogte van de bedrijven en hun activiteiten, zodat we jou - de kandidaat - uitstekend kunnen informeren over de bedrijfscultuur, doorgroeimogelijkheden en werkwijze van potentiële werkgevers. Voorafgaand aan gesprekken zorgen we ervoor dat je uitgebreid wordt geïnformeerd over de inhoud van de functie waarop je solliciteert. We bereiden jou grondig voor en geven je helder inzicht in wat je kunt verwachten. Bij Stitch geven we jou de touwtjes in handen.

Stitchjobs voor kandidaten foto 1
Stitchjobs voor kandidaten foto 2
Stitchjobs voor kandidaten foto 3

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Finance sector?
Stop met zoeken en meld je aan bij Stitch!

Way of working foto 1
We Stitch it up!

Laat ons helpen aan jouw droomjob!

Ons proces

Is Finance jouw ding? Ben je een ambitieuze starter of juist een ervaren professional op zoek naar de volgende uitdaging? Dan kunnen wij jou helpen met de nieuwe stap in jouw carrière!

Wij werken volgens deze stappen, zodat wij jou die job kunnen geven waar je nieuwe dingen leert, ervaring opdoet en echt tot je waarde kan komen.

Solliciteer op een passende job

Welkom bij Stitch. Kijk eens in ons uitgebreide aanbod naar welke jobs jou aanspreken.

Telefonisch contact

Je hebt gesolliciteerd! Goed bezig. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je beter te leren kennen. Wat zijn jouw drijfveren, ervaring en ambities?

Eerste gesprek

We gaan samen in gesprek om je klaar te maken voor je ontmoeting met het bedrijf. Hierdoor weet jij wat je kan verwachten en wat er van jou verwacht wordt. Handig!

Tweede gesprek

Je hebt je eerste gesprek en bent door! Een goed begin is het halve werk. Nu gaan we de feedback van het eerste gesprek doornemen en je voorbereiden op het vervolg.

Aanbod

Dat tweede gesprek ging vlekkeloos. Nu krijg je een aanbieding van jouw droombedrijf. Dit is een spannend onderdeel, dat weten wij maar al te goed. Maak je geen zorgen, wij zijn er voor je.

Boom! Nieuwe job!

Gefeliciteerd! Je hebt je droomjob te pakken! Hoe ga jij het vieren?

Wat zeggen kandidaten die je voorgingen?

Dit is wat ze van Stitch vinden

Pepijn

Assistent Accountant Audit

Erg meedenkend in het zoeken!

stitch wide snake

Wij hebben een breed scala aan vacatures beschikbaar in de Accountancy, Controlling, Administratie, Belasting, Financieel Management en Analisten.
Laat ons jouw volgende carrièrestap vormgeven!