Blogs

7 blogs

Post cover image Stitch jobs blog

Hoe schrijf je een aantrekkelijke vacature voor Finance Jobs?

blog post image Stitchjobs8 november 2023 door Tomas Essen

Als eigenaar van een job site gericht op financiële functies, begrijp je hoe cruciaal het is om vacatures te creëren die opvallen en getalenteerde professionals aanspreken. Het schrijven van aantrekkelijke finance vacatures vereist precisie, helderheid en aantrekkelijkheid. Hier zijn enkele tips om jouw finance vacatures te optimaliseren en de juiste kandidaten aan te trekken:

lees meer
Post cover image Stitch jobs blog

Trend: De opkomst van Accountants als Financial Controllers

blog post image Stitchjobs29 september 2023 door Tomas Essen

De financiële wereld ondergaat voortdurend veranderingen, gedreven door technologische vooruitgang, nieuwe regelgeving en evoluerende zakelijke behoeften. Een van de opvallende trends die de laatste jaren zichtbaar is geworden, is de opkomst van accountants die de overstap maken naar het bedrijfsleven als Financial Controller. In deze blog duiken we dieper in deze trend en onderzoeken we waarom steeds meer accountants deze carrièrestap zetten.

lees meer
Post cover image Stitch jobs blog

Het belang van Soft Skills in de Financiële Wereld

blog post image Stitchjobs27 juli 2023 door Tomas Essen

In deze blog verkennen we het belang van soft skills, oftewel de vaardigheden die verder gaan dan puur technische kennis. Een breed maar cruciaal concept waar we dieper op ingaan.

lees meer
Post cover image Stitch jobs blog

Waarom een sterke employer branding essentieel is voor elk bedrijf?

blog post image Stitchjobs19 april 2023 door Tomas Essen

Employer branding is tegenwoordig een belangrijk onderdeel van het recruitmentproces voor bedrijven. Het is de manier waarop een organisatie zich presenteert aan potentiële werknemers en het beeld van het bedrijf bepaalt. In deze blog zullen we in detail onderzoeken hoe employer branding het recruitmentproces kan beïnvloeden en waarom bedrijven er belang bij moeten hebben om een sterke employer branding te creëren en onderhouden.

lees meer
Post cover image Stitch jobs blog

Salaris wel of niet vermelden in de vacature?

blog post image Stitchjobs27 maart 2023 door Paul Bruinsma

In deze blog bespreken we de voordelen en overwegingen van het vermelden van salaris in een vacature en geven we richtlijnen voor werkgevers die overwegen om dit te doen. Of je nu een werkgever bent die zich afvraagt of het salaris in de vacature moet vermelden, of een werkzoekende die zoekt naar een baan, deze blog zal waardevolle informatie bieden.

lees meer
Post cover image Stitch jobs blog

How to Stitch It Up! Lees onze sollicitatietips

blog post image Stitchjobs22 december 2022 door Tomas Essen

Het sollicitatiegesprek is de ideale manier om jezelf van je beste kant te laten zien. Maar hoe doe je dat en belangrijker nog, hoe doe je dat met de bijkomende zenuwen?

lees meer
Post cover image Stitch jobs blog

Enorme stijging van omzet in accountancy, belastingadvisering en administratie

blog post image Stitchjobs11 december 2022 door Tomas Essen

In het derde kwartaal steeg de omzet van administratieve dienstverlening, bestaande uit accountancy, belastingadvisering en administratie, met wel 11,4%. Nooit eerder is er in deze branche zo’n significante stijging geweest.

lees meer